Kok

De hulpkok voert voorbereidende werkzaamheden (mis-en-place) in functie van warme en koude keukenbereidingen uit. Hij verwerkt ingrediënten door het toepassen van basiskooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen. Hij bestelt en ontvangt voedingsmiddelen binnen de keuken. Hij organiseert, volgt keukenprocessen op en geeft instructies aan de keukenmedewerker. 

Gemiddelde duurtijd:

3 schooljaren

Toekomstige beroepen:

  • Bereider van visproducten

  • Hulpkok

  • Keukenmedewerker

  • Medewerker in sneldienstrestauratie - fastfood

  • Pizza-, wafel-, pannenkoekenbakker

  • Productieoperator voeding

 

Ander mogelijk certificaat dat op kortere tijd behaald kan worden: 

Keukenmedewerker

Ander mogelijk certificaat na het behalen van het certificaat Hulpkok:

Kok

 

ma di wo do vr za zo
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30