Magazijnmedewerker duaal

In de opleiding magazijnmedewerker duaal leer je specifieke werkzaamheden verrichten met betrekking tot goederenbehandeling en het naleven van kwaliteitsprocedures, hygiëne- en veiligheidsvoorschriften en leveringstermijnen met als doel de ontvangst, de opslag, het voorraadbeheer, de voorbereiding van bestellingen en de verzending van goederen, producten, grondstoffen, … te garanderen.

 

Duur van de opleiding

2 jaar, maar hiervan kan worden afgeweken in functie van je individuele leerweg.

 

Situering

De opleiding magazijnmedewerker duaal is een opleiding binnen de tweede graad arbeidsmarktfinaliteit in het domein economie en organisatie.

Het standaardtraject voor de opleiding magazijnmedewerker duaal is gebaseerd op de volgende beroepskwalificatie:

· Beroepskwalificatie magazijnmedewerker, niveau 2 van de Vlaamse kwalificatiestructuur.

 

Bijkomende toelatingsvoorwaarde

Je moet medisch geschikt bevonden zijn voor de uitoefening van het beroep. Je moet dus een medisch attest kunnen voorleggen.

 

Belangrijke informatie

Het volgen van de praktijkles is enkel toegestaan mits het dragen van een stofjas, veiligheidsschoenen en werkhandschoenen. Je staat zelf in voor de aankoop hiervan.

 

Lesrooster

De opleiding magazijnmedewerker duaal combineert een schoolcomponent en een werkplekcomponent. Schoolcomponent: 16u/week

Werkplekcomponent: minstens 20u/week. Dit wordt volgens de CAO bepaald en in werkelijkheid zal dit meestal gebaseerd zijn op een 38u week.

ma di wo do vr za zo
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31