Keukenmedewerker duaal

In de opleiding keukenmedewerker duaal leert je helpen bij de ontvangst van voedingsmiddelen in de keuken, ingrediënten verwerken tot basisbereidingen door het toepassen van basis kooktechnieken, verwerkte producten opslaan en de keuken schoonmaken teneinde een kwaliteitsvolle maaltijd af te leveren aan de gast.

 

Duur van de opleiding

2 jaar, maar hiervan kan worden afgeweken in functie van je individuele leerweg.

 

Situering

De opleiding keukenmedewerker duaal is een opleiding van de tweede graad arbeidsmarktfinaliteit in het domein voeding en horeca.

Het standaardtraject voor de opleiding keukenmedewerker duaal is gebaseerd op de volgende beroepskwalificatie:

· Beroepskwalificatie keukenmedewerker, niveau 2 van de Vlaamse kwalificatiestructuur.

 

Belangrijke informatie

Het volgen van de praktijkles is enkel toegestaan mits het dragen van een professionele keukenschort, veiligheidsschoenen en een haarnetje. Je staat zelf in voor de aankoop hiervan.

Houd er rekening mee dat werken in de horeca ook bestaat uit avond- en weekendwerk.

 

Lesrooster

De opleiding keukenmedewerker duaal combineert een schoolcomponent en een werkplekcomponent. Schoolcomponent: 16u/week

Werkplekcomponent: minstens 20u/ week. Dit wordt volgens de CAO bepaald en in werkelijkheid zal dit meestal gebaseerd zijn op een 38u week.

ma di wo do vr za zo
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31